AED Accessoires

Ook voor de aankoop van AED Accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaand lichten wij u een aantal mogelijkheden toe, maar we kunnen op verzoek u velen producten leveren. Laat ons weten naar waar u naar op zoek bent zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

Onderstaand een greep uit ons assortiment.
Klik op de productnamen voor mee info:

Prijzen op aanvraag!

AED reanimatieset

Reanimatieset met beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje, handschoenen en wasdoekje;
Met clip-haak voor bevestiging aan de AED;
Alles dat u nodig heeft bij inzet van uw AED.

ZOLL AED PLUS CPR-D padz elektroden

Deze elektroden zijn geschikt voor AED Plus en Zoll AED Pro. Ze bestaan uit één stuk, waardoor verkeerde plaatsing beperkt wordt. De Sensor registreert de diepte en frequentie van de hartmassage, en activeert hiermee de feed-back functie. Deze AED elektroden zijn 5 jaar houdbaar. Nu met langere kabel van 1.10 meter en een verbeterde sensor.

ZOLL AED 3 CPR-D Uni-Padz Elektroden

Deze nieuwe elektrodes zijn makkelijk in gebruik en geven direct reanimatiefeedback. Op de elektrodes staat duidelijk aangegeven hoe ze geplakt moeten worden. Ook het voor en achter plakken bij een kind staat erop wat hem erg geschikt maakt voor het gebruik binnen een kinderrijke omgeving.

Er zit, net als bij hun voorganger, een (verbeterde) reanimatieset aan de elektrodenverpakking vast.

ZOLL AED 3 CPR-D Uni-Padz Elektroden zijn geschikt voor: ZOLL AED 3

ZOLL AED PLUS Batterijen (10 stuks)

Zoll AED Plus batterijen leveren iedere dag ongekende prestatie, zodat de zelftesten geen enkel probleem vormen. Deze 3 volt batterijen werken op basis van Lithium Manganese Dioxide Technology, welke 5 keer langer meegaat dan normale alkaline batterijen. De batterijen dienen vervangen te worden voordat de vervaldatum is verstreken. Zoll adviseert om enkel hoogwaardige batterijen te gebruiken, zodat er geen mensenlevens onnodig verloren gaan.

De lithium kern zorgt voor een consistente kracht en heeft een hogere energie capaciteit dan andere soorten batterijen. Zoll AED Plus batterijen werken zelfs nog in de meest extreme temperaturen, zijn lekbestendig en hebben een levensduur van 5 jaar.

Deze elektroden zijn geschikt voor AED Plus en Zoll AED Pro. Ze bestaan uit één stuk, waardoor verkeerde plaatsing beperkt wordt. De Sensor registreert de diepte en frequentie van de hartmassage, en activeert hiermee de feed-back functie. Deze AED elektroden zijn 5 jaar houdbaar. Nu met langere kabel van 1.10 meter en een verbeterde sensor.

Beademingsmasker

Ambu Rescue Mask

Er zijn 2 modellen van het Ambu Rescue masker beschikbaar: een variant met O2 inlaat en een variant zonder O2 inlaat. De variant zonder O2 inlaat is voor iedere hulpverlener geschikt.

Het masker met O2 inlaat is echter alleen geschikt voor professionele hulpverleners. Op dit masker kan namelijk een beademingsballon aangesloten worden. Beademingsballonnen brengen de nodige kennis met zich mee en daardoor mag dit masker alleen door professionals gebruikt worden.

Er kan zich speeksel, braaksel of bloed op het gezicht van slachtoffers met een circulatiestilstand bevinden. Om de hygiëne van de hulpverlener te garanderen heeft Ambu het Rescue Mask geïntroduceerd. Het masker plaatst u met behulp van de elastische band om het hoofd van het slachtoffer. Het kapje plaatst u over de mond en neus van het slachtoffer.

Door het plastic blaaspijpje kunt u eenvoudig en hygiënisch mond-op-mond beademing geven. Doordat het Ambu Rescue Mask doorzichtig is de kleur van de lippen van het slachtoffer goed waarneembaar. Ook kunt u eventueel braaksel hierdoor waarnemen,

Het beademingsmasker is uit duurzame plastics vervaardigd. Door het materiaal is het product goed te reinigen. Dit voor een lange levensduur.

Buiten de varianten mét of zonder O2 inlaat, is het beademingsmasker verkrijgbaar in een hard plastic case of in een zachte case.