AED Apparaten

Ook voor de aankoop van een AED bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaand lichten wij u een aantal mogelijkheden toe, maar we kunnen op verzoek u alle merken AED’s leveren. Laat ons weten naar waar u naar op zoek bent zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Vanzelfsprekend kunt u ook de randapparatuur bij ons bestellen zoals WandKasten, Code kasten, extra Kinder pads, Batterijen enz….

Onderstaand een greep uit ons assortiment.
Klik op de productnamen voor mee info:

Prijzen op aanvraag!

Zoll aed plus

Waar andere AED’s zich beperken tot het toedienen van een stroomstoot, helpt Zoll’s AED Plus u daadwerkelijk met de reanimatieprocedure. De AED Plus geeft niet alleen automatisch aan wanneer een stroomstoot nodig is maar ook of uw hartmassage voldoende diep is en in het juiste tempo wordt uitgevoerd. Deze feedback is uniek. De innovatieve techniek helpt u om zo de twee meest gemaakte fouten tijdens reanimatie te voorkomen; onjuiste frequentie en diepte van hartmassage. De AED Plus helpt u snel te handelen bij de reanimatieprocedure. Op het moment dat de elektrode wordt geplaatst begint de AED Plus met de analyse van het hartritme.

Zoll AED pro

De AED voor gebruik door professionals

Door zijn uitgebreide mogelijkheden is de ZOLL AED Pro® geschikt voor zowel ALS als BLS gebruik. Met behulp van een patiëntenkabel kunnen hulpverleners het ECG van een patiënt bewaken middels het LCD beeldscherm. Overige mogelijkheden zijn:

ECG meting Middels infrarood poort kunnen reanimatie gegevens uitgelezen en geëvalueerd worden, hiervoor is de meest recente software versie van Rescuenet Code Review noodzakelijk Gebruik van CPR-D electrode voor feed-back tijdens de hartmassage Naar keuze ook te gebruiken met Stat Padz II en Pedi Padz II Keuze in batterij gebruik; oplaadbare loodzuur accu of LIMN, niet oplaadbaar Bij deze AED heeft u de keuze tussen manuele en automatische modus. Door zijn rubberen behuizing is deze AED bovendien uiterst robuurst en duurzaam. Het is de enige AED in zijn soort die een 1,5 meter “drop“ test ondergaat. 

Deze AED is bovendien aangepast aan de nieuwste AHA/ERC richtlijnen, informeer naar de mogelijkheden.

Electrodemogelijkheden: CPR-D.Padz / Stat.Padz / Pedi.Padz

Zoll AED 3

De Zoll AED 3 is een robuuste nieuwe generatie AED die zeer eenvoudig in gebruik is. Bovendien is de AED Plus van Zoll voorzien van zogeheten real CPR technologie: met onmiddellijke feedback over het tempo en de diepte van de borstcompressies tijdens reanimatie. Dit bevorderd de kwaliteit van een reanimatie. Daarnaast is de Zoll AED 3 een van de snelste AED’s van dit moment: na het stoppen van de hartmassage (kan) de Zoll binnen 8 seconden toegediend worden (dit is conform ERC-richtlijnen 2015).

  • Taalinstelling: Nederlands (andere leverbaar)
  • Mogelijkheid om AED uit te lezen (USB)
  • Voorzien van WiFi voor statusupdates van de AED
  • IP55 classificatie + valproef 1m
  • Leverbaar als volautomaat en halfautomaat

Philips / Laerdal HeartStart eerste-hulp-defibrillator

De Philips HeartStart HS-1 defibrillator is een gebruiksvriendelijke AED met een robuust ontwerp en zeer goede prijs-prestatie verhouding. Het aanzetten en bedienen van de AED is zeer eenvoudig en intuïtief waardoor deze AED door vrijwel iedereen bediend kan worden. Dagelijks voert de Philips HS-1 een uitgebreide zelftest uit, eventuele storingen of problemen geeft deze AED duidelijk auditief en visueel aan. Middels het indrukken van de informatie knop kan de medische noodhulpdienst een gesproken verslag krijgen van het verloop van de reanimatie. Ook kan het interne geheugen worden uitgelezen voor gedetailleerde informatie over het verloop van de reanimatie. Voor het reanimeren van kinderen en baby’s (tot 8 jaar) zijn optioneel kinderelektrodes beschikbaar.

De Philips HS-1 is minder geschikt voor vochtige omgevingen (regen, sportvelden) of voor industriële omgevingen (productiebedrijven met stof, vocht of trillingen).

 

Plus-en minpunten:

+ Gebruiksvriendelijk

+ Goede prijs-prestatie verhouding

+ FDA goedgekeurd

+ Informatieknop

+ 8 jaar garantie

Minder geschikt voor vochtige, stoffige of industriële ruimtes

  Voor kinderreanimatie zijn speciale elektroden nodig (niet meegeleverd)

Defibtech Lifeline AED Halfautomaat

De Defibtech Lifeline AED is een uiterst gebruiksvriendelijk, robuust en onderhoudsarme AED. Het is daardoor één van de meest verkochte apparaten van de Nederlandse markt en de meest populaire AED onder reanimatieopleiders. De AED is FDA-approved (US Food and Drug Administration), waarvoor het voldoet aan de allerhoogte kwaliteitseisen.
De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en direct voor het pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt. De AED is spatwaterbestendig en stofdicht (IP54) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1 meter en is trilling-bestendig.
De Defibtech Lifeline AED verricht dagelijks een zelftest, waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd.
Na het gebruik van de Defibtech Lifeline AED kan het ECG van het slachtoffer door middel van een SD-kaart worden getransformeerd naar een PC. Deze AED is leverbaar met als voertaal Nederlands, Frans, Duits of Engels. De Lifeline AED is tevens leverbaar als vol automatische AED.

Bekijk HIER een instructievideo.

Defibtech Lifeline AED Volautomaat

De Defibtech Lifeline AED is een volautomatische AED die zich kenmerkt door zijn slimme en gebruiksvriendelijke design. Eenvoudig te bedienen met slechts één bedieningsknop: AAN/UIT. Daarnaast is het een zeer robuuste AED met een hoge stootvastheid, spatwater- en stofdichtheid.